Ny bok: Allt du behöver veta om skatter

Nu är min bok ute! I Allt du behöver veta om skatter har jag sammanfattat den nationalekonomiska skatteforskningen för en bredare allmänhet...

04 maj 2006

Nu är jag igång!

Nu har jag slutligen öppnat en blogg med Blogger. Min tidigare blogg fanns på adresen http://m.1asphost.com/hollin/jacoblundberg, men jag skrev inte så mycket på den bloggen.

Uppdatering 3 juli 2007: Jag har nu flyttat över inläggen från den gamla bloggen till denna blogg.

1 kommentar:

  1. Tjo, jag måste säga att din blogg är ett sant nöja. Aldrig förr har ja sett så mycket trångsynthet på så liten plats. Du har aldrig funderat på att tänka igenom vad du skriver? Jag gillade framför allt hur dina tankar om att "vänsterpartiets feministiska idéer", framför allt när jag går in på moderaternas hemsida och allt ja tittar på skriker "JÄMSTÄLLDHET!!!" och "äntligen kan M visa vad jämställdhet är". Du anser inte att detta är ganska korkat av dig att uttala dig på en punkt som denna när du är ledare för MUF i Skellefteå eller vilken håla det nu var du representerade.

    SvaraRadera