13 juni 2007

In the news

Förre CUF-ordföranden Fredrick Federley kan tvingas rösta för signalspaning. Det är bra att CUF reagerar. Vi hoppas på dig, Fredrick! Återstår att se hur trogna MUF:arna i riksdagen är mot sin ideologi. Hur kommer ni att rösta, Oskar Öholm, Karl Sigfrid och Christian Holm? Eftersom inget annat har rapporterats måste man utgå ifrån att de kommer att rösta ja. Niklas Wykman har gjort klart att han är emot FRA-förslaget, men varför ser vi inget utspel liknande CUF:s från MUF:s sida?

Att det var lagligt att sparka tunnelbanebråkstaken Per Johansson visar att det verkar finnas någon bortre gräns för galenskaperna i svensk arbetsrätt. Återigen har facket skämt ut sig genom att försvara en sådan här person, liksom lärarfacken i USA har försvarat pedofiler och liknande. Jag jämför inte Johansson med en pedofil, men principen är densamma.

I TV 4:s sena nyhetssändning klagar myndigheterna över personlig integritet, rättssäkerhet och annat jobbigt som står i vägen när man vill spärra in människor som bär på smitta, exempelvis HIV, i kampen för folkhälsan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar