06 oktober 2007

Fler invandrare! Hurra!

Ofta främställs flyktingar som ett problem, inte minst av migrationsminister Tobias Billström. Klart är att flyktingströmmar delvis kan vara en indikator på oroligheter i omvärlden. Samtidigt går det inte att förneka att flyktingströmmarnas storlek också beror på att resandet blir allt billigare och enklare och att allt fler i u-länderna har råd att resa. Antalet flyktingar ökar samtidigt som världen blir allt mer fredlig, demokratisk och fri.

För Sverige är det dock knappast ett problem om människor vill komma hit. Därför är det en god nyhet att flykting- och anhöriginvandringen ökar kraftigt.

Något som dock ger dåliga vibbar är att Antimigrationsverket har en svensk flagga som adressfältsikon.

14 kommentarer:

 1. I Skråmträsk, Ödeboda och Grythyttehult kanske man jublar men vi som möter det i vardagen... Jaja.

  SvaraRadera
 2. Hemskt med svenska flaggor, borde förbjudas. Man borde påskynda införandet av en gul halvmåne på blå botten, det är ju ändå en realitet om 50 år.

  SvaraRadera
 3. Dax att vakna upp ?
  Du borde byta liv med en jämnårig infödd svensk kille från Malmö,Landskrona eller Södertälje.

  SvaraRadera
 4. Fy faen for en indoktrinert landssviker du er!!

  Du er en retardert liten landssvikervalp, som kun føler tilfredsstillelse når du får plapre din pikeromslogikk.

  At du vil ha flere muslimske tilbakestående undermennesker hit må skyldes at du vil ha noen å dele mislykketheten din med.

  Heldigvis vil naturen utrydde slike ynkelige kryp som deg, men jeg håper først at landssvikerdommen vil ramme deg nådeløst, KRYP!

  SvaraRadera
 5. Intressant att alla motståndare signerar med "anonym". Mer invandring till Sverige och en värld utan nationer i framtiden, tack

  SvaraRadera
 6. Jag förstod att du skulle kommentera, Vincent, när jag såg att du läste mitt diarum på Apberget. ;) Våra åsikter är framtiden!

  Käre norrman (?), jag antar att du själv är invandrare i Sverige eftersom du skriver "hit"? The defence rests.

  SvaraRadera
 7. Jacob..Vidga dina vyer och lev som Du lär och bosätt dig i Rinkeby utanför Stockholm om Du törs....Återkom sedan.

  SvaraRadera
 8. ... säger den människa som stigmatiserar Rinkeby.

  SvaraRadera
 9. Nei, jeg bor ikke i Sverige.

  Linken til bloggen din dukket opp i en tråd i et økonomitidsskrift, som viser til at Sverige går til helvete takket være musliminnvandringen.

  Og hva faen har anomym-begrepet med dette å gjøre. Dette er faen ingen barnehage der alle skal si sitt navn til gruppen.

  En ting er en fordel med landssvikernes besynderlige trang til å skrive navnet sitt. Det blir litt lettere å finne dere når landssvikoppgjøret kommer.

  SvaraRadera
 10. Vincent. Jag stigmatiserar inte Rinkeby, bor Du där? Det är ju bara att konstatera att t ex Rinkeby är invandrartätt och förespråkar Du att ju högre invandring, ju bättre bör Du givetvis bosätta dig i ett invandrartätt område. Vincent, nå, bor Du där? Om inte, när tänker Du flytta dit? Ställer också frågan till Jacob, när tänker Du flytta dit?

  SvaraRadera
 11. Majoriteten av invandrarna bor utanför förorterna.

  Det är naturligt att invandrare från fattigare länder med mindre utbildning tjänar mindre än infödda svenskar och också har lägre bostadsstandard, och därmed hamnar i segregerade områden. Så länge som dessa områden inte är beroende av bidrag är detta inget problem.

  Bidragsberoendet beror på hur den svenska arbetsmarknaden och det svenska bidragssystemet är utformat - det är inte invandrarnas fel att en relativt stor andel av dem lever på bidrag. Avskaffar vi bara bidragen för invandrare faller de flesta argument mot invandring.

  Har du en länk till forumet som diskuterar detta?

  SvaraRadera
 12. Jag kan inte tolka din formulering om Rinkeby som något annat än just stigmatisering. Jag bor inte i Rinkeby, men jag har varit där flertalet gånger, precis som att jag varit i andra förorter (både Stockholm som Göteborg och Malmö).

  Jag kommer säkert att bo i en förort någon gång i livet. It wouldn't suprise me. För tillfället bor jag exempelvis i en "studentförort". Jag ser dock inte sambandet med val av boende och att man är för upplösning av nationsgränser?

  Sverige går åt helvete tack vara muslininvandringen? Du skämtar? Har du några vetenskapliga belägg för att Sveriges ekonomi inte är i en högkonjuktur och att det är uteslutande muslimer som försatt Sverige i denna presumtiva lågkonjuktur? Sandlådan next?

  Förresten, kan du vara vänlig och sluta tala om landsförräderi? Har du en naturlig rätt till det land där du av slumpens sötma föds i? Knappast.

  Här ska vi alla kramas och vara fria individer, tack.

  SvaraRadera
 13. Her er noen linker:

  http://forum.hegnar.no/post.asp?id=7341776

  http://forum.hegnar.no/post.asp?id=7335414

  http://forum.hegnar.no/post.asp?id=7349219

  Den egentlige tråden med mer utfyllende økonomiske opplysninger finner jeg ikke nå. Det finnes forøvrig mange flere her:

  http://www.hegnar.no/forum/internal.asp

  SvaraRadera
 14. Jösses. Ett paradigmskifte måste ha gått förbi mig och spottat mig i bakhuvudet, utan att jag märkt något. Jag finner inte en enda referens till någon som forskar inom området i de länkar du givit mig. Återigen. Var är de >>vetenskapliga<< beläggen för det du skriver?

  SvaraRadera