25 oktober 2007

SSU:are med naziinfluenser

När jag först läste inlägget "Lite gatuvåld har väl ingen dött av!" på SSU Stockholms blogg (via Jonas Grafström) tyckte jag nästan synd om den person som skrivit inlägget och ville inte exploatera saken. Jag antog att det var någon 15-åring som skrivit något överilat och väntade på pudeln. Så här avslutas inlägget:

"Bor man på östermalm och dör i ett bråk efter en fest så känner ens föräldrar journalister.
Att överklassen börjat döda varandra skiter jag blanka fan i. Hela debbaten [sic] är snedvriden. Bättre att den unga bourgoassien [sic] dödar varandra än att de som alltid riktar sitt våld mot arbetarklassen."

Nu kommer dock ett nytt inlägg där författaren inte viker en tum från sina åsikter utan i stället spårar ur i en samhällsanalys värdig RKU.

Inlägget illustrerar hur cirkeln sluts i kommunism och nazism. Den kända svenska släkt som en av de häktade efter Kungsholmenmisshandeln tillhör utpekas av nazistiska sajter som "judisk" och de antisemitiska kommentarerna haglar på nazistiska forum.

2 kommentarer:

  1. Tänkte medela att jag fått uppgifter att detta är en ganska vanlig tankegång inom de mest vänstervridna delarna av SSU

    SvaraRadera
  2. Var deras ordförande för södra sthlm 21 år

    SvaraRadera