26 januari 2008

Intervju i Västerbottens folkblad

I dagens Västerbottens folkblad (ej online) intervjuas jag av Magnus Lindkvist om hur jag gjorde för att komma in på Oxforduniversitetet. I oktober börjar jag på en treårig ekonomiutbildning där.

8 kommentarer:

 1. Ett stort grattis Jacob. Inte illa jobbat av dig. Jag vet inte vad di vull göra efter utbildningen på Oxford, som du i sig kan komma jättelångt med. Språk är alltid bra att komplettera med.

  Vill du bli politiker rekommenderar jag lite extra studier i statsvetenskap och historia.

  Lycka till med dina studier till hösten!

  Thabo 'Muso

  SvaraRadera
 2. Hej jacob!


  du är ju elevrådsordförande, precis som jag. därför undrar jag om du skall till SECOs årsmöte aka elevriksdagen i april?

  anders

  SvaraRadera
 3. Vi brukar inte åka på SECO:s kongress, däremot skickade vi några till Sveas årsmöte förra året, dock inte jag själv. Så tyvärr, sannolikt inte. Var är du ordförande?

  SvaraRadera
 4. Det var ju synd. Annars kan jag rekommendera SECO. Det är fina grejor. Jag är ordförande för Göteborgs Högre Samskolas elevråd. Skolan ligger, som du antagligen listat ut, i göteborg och är stadens äldsta gymnasium. ha det bra

  SvaraRadera
 5. Hej.
  Hur finansierar du dina studier där och vad kostar det?

  SvaraRadera
 6. Det kostar 3 000 pund per läsår och finansieras helt med CSN-lån.

  SvaraRadera
 7. Lånar du även till boende, mat, etc? Vad jag tänker på är att bl.a. mat är ganska dyrt i england, och att det kan vara nog så knapert att leva på CSN-lån här i Sverige. Får man låna mer pengar när man studerar utomlands? Lycka till iaf.

  SvaraRadera
 8. Det är lite högre studiemedel i Storbritannien, förutom att man får ta merkostnadslån till terminsavgiften. Det blir nog knapert men å andra sidan har man inte så mycket tid att spendera pengar på...

  SvaraRadera