Ny bok: Allt du behöver veta om skatter

Nu är min bok ute! I Allt du behöver veta om skatter har jag sammanfattat den nationalekonomiska skatteforskningen för en bredare allmänhet...

25 februari 2008

Svar om Rättvisemärkt

I dagens Norra Västerbotten publicerades tre svar (1, 2, 3) till min och Andreas Löwenhööks sågning av Rättvisemärkt i onsdags. Skribenterna hävdar att den Timbrorapport som en del av insändaren bygger på är felaktig, något som har motbevisats av rapportförfattaren Lydiah Wålsten.

1 kommentar:

  1. Kan faktiskt efter att jag läst insändaren och svaren påpeka att svaren var mycket bra och klargörande angående Rättvisemärkt. Rättvisemärkts mål är att avskaffa sig själva när det är tillräckligt rättvist här i världen. Initiativet är bra, och framförallt Rättvisemärkt fungerar. Måste till slut säga att jag accepterar din åsikt angående ämnet, och att det är bra att diskussionen kommer upp.

    SvaraRadera