Ny bok: Allt du behöver veta om skatter

Nu är min bok ute! I Allt du behöver veta om skatter har jag sammanfattat den nationalekonomiska skatteforskningen för en bredare allmänhet...

29 april 2010

MUF nu större än Ung Pirat

Piratpartiets ungdomsförbund Ung Pirat har under det gångna året kaxigt hävdat att de är Sveriges största ungdomsförbund. Efter Pirate Bay-domen förra våren hade förbundet över 22 000 medlemmar, enligt egna uppgifter. Partiets medlemmar redigerade ivrigt Wikipedias sammanställning flera gånger om dagen, och jämförde sig gärna med MUF:s 9 000 medlemmar. "Tidernas smartaste webscam", skrev Gudmundson angående Ung Pirats medlemsrullor. Medlemskap i Ung Pirat är ju gratis, till skillnad från de övriga ungdomsförbunden.

Men sedan några månader tillbaka går det utför för Ung Pirat – och redigeringsfrekvensen på Wikipedia har avtagit betydligt. Just nu har Ung Pirat 9 503 medlemmar. Samtidigt har MUF ökat sitt medlemsantal med över tusen till 10 570. Av någon anledning har dock Piratpartiet glömt att ändra den siffran i jämförelsen på sin hemsida... Och enligt Ungdomsstyrelsen har MUF varit störst hela tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar